Välkommen till Mel´s Glassbar och Café!

Öppet 7 dagar i veckan året runt med undantag för vissa röda helgdagar.

Det här är ett ställe för dig som förväntar dig en lättare lunch, gott fika med bakverk, smörgåsar och annat gott samt en fantastiskt god glass i en unik miljö! Handikappanpassat. Hundar är välkomna bara de hålls kopplade. Som hundägare vet du att det kan finnas andra som är rädda för hundar så var lite försiktig med hur du hanterar din vovve inne hos oss. Vatten och någon liten bit leverpastej eller en köttbulle kan vi bjuda vovven på.

Här har vi gott kaffe, thé, choklad och ett stort urval av kalla drycker. Gillar du något gott till kaffet har vi många bakverk att välja på. Vill du ha en lättare lunch erbjuder vi sallad med vitlöksbröd, matpajer, lax- och skagenwraps, varma mackor, pannkakor med sylt & grädde. Vi har även frallor, vår berömda lyxräksmörgås ELVIS med rikligt med handskalade räkor, stenbitsrom och rödlök samt andra matiga smörgåsar med pålägg som ägg & ansjovis, köttbullar, leverpastej, salami & brie för att nämna några. Beställ en egen variant – vi gör mackan som du vill ha den. Veganska, gluten- och laktosfria alternativ finns och för dig som har diabetes eller bara vill dra ner på sockerintaget har vi alternativ utan tillsatt vitt socker.

Kom hit och unna dig lite av det goda i livet!

Allt går även att få som TAKE AWAY! Ta hem till dig och familjen eller överraska någon vän!

Hos oss är det gott om utrymme och vi har sittplatser med bra avstånd till andra. Under sommarsäsong finns även sittplatser utomhus.

Välkomna!

Ordinarie öppettider café & glassbar:

10.00 – 18.00 måndag

10.00 – 18.00 tisdag

10.00 – 20.00 onsdag Cars and Coffee 16.00 – 20.00

10.00 – 18.00 torsdag

10.00 – 17.00 fredag

09.00 – 16.00 lördag

10:00 – 16:00 söndag

Avvikande öppettider vid helgdagar etc, se under öppettider.

Glass i stora lass!

I vår glassbar serverar vi kanongod Rättviksglass från Dalarna. Välj kulglass bland våra drygt 26 smaker och ät i våffla eller i bägare. Svårt att välja? Inga problem, det är bara att komma tillbaka och pröva nya smaker flera gånger. För att göra din glassupplevelse mer spännande har vi även en mängd toppings att välja på!

Vi har även laktos- och mjölkfri sorbetglass och vegansk glass i några olika smaker. OBS! Det kan dock finnas spår av allergener i vissa produkter så säg till om du är extra känslig. Tillsammans kan vi komma fram till vad som är okej för dig att välja.

Pröva dig också igenom vår meny av spännande glassrätter. En ”Corvette Split”, en ”Good Cop Bad Cop” eller kanske en ”Pink Cadillac” kan passa? Ska ni fixa möhippa eller svensexa eller ha kungligt festligt kan ni beställa en ”Big Block” som serveras med 20 glasskulor, grädde och olika toppings.

En utmaning? Javisst!

Testa en supergod MILKSHAKE! Du komponerar den själv genom att välja smak. Blanda lite smaker eller satsa på din favoritsmak! Så gott!

Glass i kulform och som milkshake går att få som TAKE AWAY! Glöm inte att välja dina toppings!

Fiket öppnar kl 09.00 på lördagsmorgnar, alltså tidigare än bilförsäljningen som öppnar 10.00.

På söndagar är fiket öppet 10.00-16.00. Bilförsäljningen är stängd men bilar finns ändå att titta på i bilhallen.

På onsdagskvällar året runt är det alltid Cars and Coffee och öppet till 20.00. Under sommarsäsong kommer många besökare i sina finbilar och på sina MC för att ha en trevlig stund tillsammans.