Till dig som tänkt köpa:

När du köper ett entusiastfordon är det viktigt att du försäkrar det rätt. Om du önskar hjälp med detta kan vi försäkra ditt fordon i valfritt bolag. Det finns flera försäkringsbolag som försäkrar entusiastfordon och MC. Vi är ombud för ett av dem så vi enkelt och effektivt kan försäkra och få ditt fordon i trafik på en gång.


Till dig som funderar på att sälja:

OBS! Du som tänkt ha ditt fordon hos Mel’s Garage på förmedlingsuppdrag ansvarar för att ha egen gällande fordonsförsäkring eller en garageförsäkring, annars kan vi inte ta emot ditt objekt.

Vi kan självklart hjälpa till med den biten om önskemål finns.

Du kan även höra med ditt eget försäkringsbolag som du redan har men se till att verkligen ta reda på villkoren för ditt entusiastfordon då det kan skilja sig avsevärt mellan ett sådant och ett modernt fordon.

Värdeutlåtande – besiktningsutlåtande

Vi jobbar tillsammans med Dompans Autotech som är förordnad av Stockholms Handelskammare att utfärda värderingsintyg samt besiktningsutlåtande som är juridiskt relevanta i de flesta fall samt beaktas seriöst av parter i försäkringsmål, bodelning, arvstvister och dylikt. Dompans Autotech