Evenemang 2024

10 april 2024
Vi reder ut begreppen runt EUs förslag ang skrotning av veteranbilar

Kom och fika hos oss 10/4 kl 17.30. Det spekulerar och diskuteras mycket och därför har vi bjudit in Jan Tägt från MHRF till Mel´s. Han informerar om EU kommissionens förslag till ny ELV-förordning och vad det skulle innebära. Ta chansen att få information från en expert på området som är djupt engagerad i vår hobby.

 

3 – 7 juli 2024, Extraöppet under Västerås Summer Meet.

Mel´s Garage har öppet dagligen, men under Summer Meet är öppettiderna förlängda,
Onsdag – Torsdag 10.00 -20.00, Fredag 10.00 – 21.00, Lördag 09.00 – 21.00

Kika in och kolla om vi har bilen som passar just dig eller om vi kan hjälpa dig att sälja din bil. Passa på att äta en bit mat, ta en fika och besök vår omtalade glassbar.

Mel´s Garage kommer även att finnas på träffområdet på Johannisbergs flygfält i Västerås under träffen, med en Car Corral, dvs ett salutorg. Mel´s Garage finns där för att hjälpa till med förmedling av bilar på plats, för att göra det lite enklare och lättare för både säljare och köpare.

 

Cars and Coffee!

Alltid på onsdagskvällar 16.00 – 20.00. Året runt!

Cars and Coffee är spontana bilträffar där du träffar andra med motorintresse och som gillar nostalgikulturen. Under sommarsäsong kommer det en massa finbilar och under vintertid kan man komma med ”vanlig” bil. MC är självklart också välkomna!

Ta en lättare måltid, gofika och pröva någon glass från glassbaren där du hittar både kulglass i över 26 smaker och våra fantastiska glassrätter. Välj av våra smaker och komponera din egen milkshake!

Ta en ordentlig titt på alla till salu-bilar vi har i bilhallen och kolla på de bilar och MC som kommer på besök utanför. Träffa gamla och nya vänner för en trevlig stund och insup lite av det goda i livet.

Vi dyker upp spontant på lite träffar och annat då och då runt om i Sverige. Vill du vi ska komma till ditt egna ”event” får du gärna höra av dig!

Tips! Ni som är med i en bil- eller MC-klubb eller annan förening etc: Gör en liten utflykt och lägg era möten, eller fixa någon träff hos oss som lite omväxling! Det går bra även kvällstid måndag-torsdag.

Håll dig gärna uppdaterad på Facebooksida där vi lägger ut om vi gör något speciellt.