Herr Hellgren från Norrköping ägde bilen 28/1 1939 och troligen köpte den ny. Rak 6cyl sidventilmotor som går silkeslent. 3vx manuell växellåda. Trumbromsar fram och bak med ny svarvade trummor fram och nya bromsbackar fram. Förutom lackering som gjordes för ca 40 år sedan, ett nytt innertak och matta är bilen i orört skick. Lacken är fortfarande i ett allmänt bra skick. Kromet runt bilen likaså. En stor och rymlig bil som går fint i drivlina så som på vägen. Det är inget fartvidunder men det är ju resan som räknas. Bilen väcker uppseende när den kommer på vägen med det fina skicket och den trevliga modellen. Så passa på att förvärva en bil med få ägare och med ett allmänt trevligt originalskick. Original plåtfälgar med kapslar finns till bilen.

Besiktigad 1986-12-31 och är nu besiktningsbefriad.

Alltid testprotokoll & ca 100 bilder på alla våra bilar. Se alla våra bilar filmade på vår Youtubekanal. www.youtube.com/melsgaragesweden

PLYMOUTH TOURING 4-DR 1938

155.000kr

Herr Hellgren från Norrköping ägde bilen 28/1 1939 och troligen köpte den ny. Rak 6cyl sidventilmotor som går silkeslent. 3vx manuell växellåda.

För fler bilder och info: