# Brown Rocket #

Oldsmobile i Custom utförande! Bilen är byggd på en Oldsmobile Super 88 1958 med avtagbart tak. V8 350 crate motor. TH 700R4 automatlåda. Trumbromsar fram och bak. Original bakaxel. Luftfjädring fram och bak med styr reglage i instrumentbrädan. Modern stereo med CD AUX. Inredning i ljusbeige skin. Det avtagbara taket är motiv lackerat på insidan och är i glasfiber. Bilen är bygg av ”Zeea boys Custom 2010 i Finland och även den lilla sovvagnen som hör till.

Vagnen är även den luftfjädrad och styrs helt automatiskt. Baklamporna på vagnen härstammar från en Cadillac 1959 ambulans. Taket från bilen passar på vagnen så man har taket med sig när man är ute och åker ifall det blir dåligt väder.

Original plåtfälgar med kapsel och White Wall däck 6.70-15 med ca 7mm mönsterdjup. Det finns så mycket som är egentillverkat och fiffiga lösningar på bilen och vagnen så det går inte att skriva allt. Detta ekipage finns att beskåda i vår bilhall i Enköping och är nästan ett måste att se. Så är ni ute efter något speciellt så är detta för er!

 

Pris:1.095.000kr

För fler bilder och info gå till Bytbil eller Blocket.
På Bytbil finns fler bilder än på Blocket

Alltid testprotokoll & ca 100 bilder på alla våra bilar. Se alla våra bilar filmade på vår Youtubekanal. www.youtube.com/melsgaragesweden

Oldsmobile 88 Custom 1958

1.095.000Kr

# Brown Rocket # En custom byggd bil med tillhörande sovvagn.

För fler bilder och info: